Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/doilupir/public_html/system/database/mysql.php on line 6
 Livrare
Suport clienti
Intra in cont
[inchide]

Ati uitat parola?

Coşul meu
0 produs(e) - 0 Lei

 Livrare

1. In Beius si pana la 20 Km (GRATUIT)

- Livrarea se va face gratuit la adresa mentionata de dumneavoastra pentru toate comenzile o greutate mai mare de 40 Kg.
- Pentru comenzile a caror valoare este sub 500 RON (TVA inclus) sau sub 40 Kg, termenul de livrare se poate prelungi cu 24 ore.
- Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 11:00 - 17:00.

 

2. In Tara

- Livrarea in tara se efectueaza pentru orice comanda cu valoare peste 10 ron indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie.
De mentionat faptul ca, produsele vor fi trimise clientului dupa ce se are evidenta intrarii banilor in cont.
- In cazul in care plata se efectueaza in sistem ramburs (plata se face atunci cand vine curierul la domiciliu) pe langa taxele prezentate mai jos in calculator se mai adauga 6 ron (taxa ramburs fixa). Avantajul este ca indiferent de valoarea rambursului acesta taxa ramane fixa. Aceste valori nu includ TVA.

 

 

3. Ridicarea produselor de la sediul firmei

- Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei (Str. Ioan Ciordas Nr. 9, Beius, Jud. Bihor) pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii un agent doilupi.ro o sa va contacteze pentru a va transmite ora si data la care va puteti prezenta la sediu in vederea achizitionarii produselor.
 

Calculator Rate
Informatii utile

Protectia Datelor cu Caracter Personal |Politica de returnare | Garantii si Service | Campanii speciale | Finantare in rate | Contact | Termeni si conditii | ANPC

 

 

 

 


Copyright © 2010 - 2014 Doi Lupi Prest SRL - Toate drepturile rezervate J05/72/1996, RO8060318, Str. Ioan Ciordas Nr.9, Beius, Bihor, Romania