Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/doilupir/public_html/system/database/mysql.php on line 6
 Politica de returnare
Suport clienti
Intra in cont
[inchide]

Ati uitat parola?

Coşul meu
0 produs(e) - 0 Lei

 Politica de returnare

Dreptul de retur conform Ordonanţă de urgenţă nr. 34/2014 privind vânzarea produselor la distanță, ordonantă ce se aplică magazinelor online, este de 14 zile de la ridicarea produsului si este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de www.doilupi.ro. Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie completat formularul de retur de mi jos, cel tarziu in a 14 zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat, Fan Courier sau direct la magazin (Beius Str. Ioan Ciordas Nr. 9 Jud Bihor). In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator. Vezi aici formularul pentru calculul transportului.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.

Procedura returnari in cativa pasi:

1. Complecteaza acest formular de retur, sau prezentarea personală in vederea returnarii produsului in magazin.
2. Trimite formularul pe email la reclamatii@doilupi.ro pentru a fi analizata problema si in cel mai scut timp un reprezentant va va contacta pentru solutionarea cereri de returnare.
3. Un curier va prelua in maxim 2 zile lucratoare produsul.
4. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti atasat obligatoriu factura achizitie (copie) si certificatulu de garantie al produsului (original);
Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

Expeditor: Nume Prenume                                   Destinatar: Doi Lupi Prest SRL
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet                                 Adresa: Str. Ioan Ciordas Nr. 9 Beius Jud. Bihor

 

Inlocuire sau retur bani

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre un angajat al firmei Doi Lupi Prest SRL, in contul indicat la completarea formularului.

Excepții

Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decât dacă sunt sigilate:
a. Licente software;
b. Consumabile (acumulatori, cartușe imprimante, etc);
c. Produse de îngrijire personală;
d. Produsele din categoriile Electrocasnice mari & Încorporabile (mașini de spălat, aparate frigorifice, aragazuri, hote)

Nu se pot returna produse aflate în una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
e. Produsul a fost adus pe "comandă specială" (COMANDA SPECIALA este definită ca fiind lista de produse comandate de catre Beneficiar si care nu se află în stocul uzual al Vanzatorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme și a plații unui avans, în termenii agreați de parți. Vanzatorul îl va informa pe Cumpără
tor dacă oricare dintre produsele comandate constituie Comandă Speciala.)
f. Produsul nu mai are ambalajul original complet în care a fost livrat;
g. Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;
h. Imprimante sau multifunctionale ale caror consumabile au fost desigilate;
i. Licentele OEM activate (licente preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop);
j. Echipamente de pe care s-au dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care au fost livrate;
k. Echipamentele protejate de parole introduse de utilizator sau cele care au configurate conturi personalizate ale utilizatorilor ce împiedica aducerea dispozitivului la starea initială din punct de vedere software;
l. Aparatele de aer conditionat care au fost montate, aparatele de bucătarie care au fost folosite, mașinile de călcat care prezintă urme de utilizare (zgârieturi pe talpă, urme de călcar, etc.), aspiratoare care au fost folosite, aparatele de bricolaj care au fost utilizate.

De retinut

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Adresa de livrare se face doar la sediul firmei: Str. Ioan Ciordas Nr. 9 Beius Jud. Bihor conform urmatorului program:

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00; Sambata: 09:00 - 13:00; Duminica: inchis

Calculator Rate
Informatii utile

Protectia Datelor cu Caracter Personal |Politica de returnare | Garantii si Service | Campanii speciale | Finantare in rate | Contact | Termeni si conditii | ANPC

 

 

 

 


Copyright © 2010 - 2014 Doi Lupi Prest SRL - Toate drepturile rezervate J05/72/1996, RO8060318, Str. Ioan Ciordas Nr.9, Beius, Bihor, Romania