Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/doilupir/public_html/system/database/mysql.php on line 6
 Termeni si conditii
Suport clienti
Intra in cont
[inchide]

Ati uitat parola?

Coşul meu
0 produs(e) - 0 Lei

 Termeni si conditii

Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor de pe acest site implică acceptarea acestor termeni şi condiții. Societatea SC DOI LUPI PREST SRL, prin site-ul www.doilupi.ro iși asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Declinarea responsabilităţii

SC DOI LUPI PREST SRL înregistrată la registrul comerţului cu RO8060318 şi J05/72/1996 prin site-ul www.doilupi.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societăţii de către reprezentanţii fiecărei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului fără notificare prealabilă de către producători.

SC DOI LUPI PREST SRL nu poate garanta şi nu işi poate asuma răspunderea că informaţiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neîntrerupte şi fără erori. Vă rugăm să verificați corectitudinea specificaţiilor pe site-ul producătorului produsului dorit.

Garanţia produselor

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului www.doilupi.ro beneficiează de garanţie. Astfel, fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie al producătorului

Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei . Ştergerea seriei parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei.

Nu eliberăm duplicate pentru certificatul de garanţie.

Frauda

Orice incercare de accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.doilupi.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu apărut între client şi societate va fi rezolvat pe cale amiabilă. Ȋn cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată.

Date personale

Informaţiile utilizatorilor site-ului www.doilupi.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicări comerciale cu SC DOI LUPI PREST SRL sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situaţia şi starea produselor se pot obţine contâctandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse în prezentul site.

Disponibilitatea şi preţul produselor

Ofertele şi produsele prezentate pe site-ul www.doilupi.ro sunt disponibile în limita stocului.

Ofertele şi preţurile sunt valabile maxim 12 ore. Preţurile produselor prezentate pe www.doilupi.ro pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

SC DOI LUPI PREST SRL poate solicita clienţilor diferite sume cu titlu de avans în cazul produselor ce nu se află în stocul companiei (status site: stoc furnizor, la comandă). În situaţia în care clientul refuză achiziţia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitată.

Returnarea produselor

Dreptul de retur conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014 privind vânzarea produselor la distanță, ordonantă ce se aplică magazinelor online, este de 14 zile de la ridicarea produsului si este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la doilupi.ro (Doi Lupi Prest SRL). Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie completat formularul de retur de pe site, cel tarziu in a 14 zi calendaristică de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare. mai multe....

Livrarea produselor

Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 24 ore şi maxim 30 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri ) sau din momentul în care a fost facută plata - în caz de plată anticipată (Ordin de plată, plata cu cardul)

Toate produsele sunt însotite de certificat de garanţie. Factura fiscală se va emite în format electronic şi poate fi folosită în contabilitate, având valoare fiscală, conform Legii nr. 260/2007 privind înregistrarea operaţiunilor comerciale prin mijloace electronice. La solicitarea Dumneavoastră se poate emite factura şi pe suport de hartie.

În momentul efectuării unei comenzi on line, Clientul declară că a luat cunoştinţă şi este de acord cu cele menţionate mai sus.

Calculator Rate
Informatii utile

Protectia Datelor cu Caracter Personal |Politica de returnare | Garantii si Service | Campanii speciale | Finantare in rate | Contact | Termeni si conditii | ANPC

 

 

 

 


Copyright © 2010 - 2014 Doi Lupi Prest SRL - Toate drepturile rezervate J05/72/1996, RO8060318, Str. Ioan Ciordas Nr.9, Beius, Bihor, Romania